szerző:
MTI / hvg.hu

A Williamsszel is szóba hozták, de végül az olasz istállóval állapodott meg.

Az orosz versenyző tesztpilóta-szerződést kötött a Ferrarival, Charles Leclerchez és Antoniu Giovinazzihoz csatlakozik.

A 23 éves pilóta 2014-ben a Red Bull színeiben debütált az F1-ben, de 2016-ban lekerült az istálló fiókcsapatához, a Toro Rossóhoz, ahonnan a holland Max Verstappen ült át a helyére. Végül a Toro Rosso is elengedte a kezét.

Kvjatot korábban szóba hozták a Williamsszel is, ahol még továbbra sem nevezték meg a visszavonult brazil Felipe Massa utódját.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!