szerző:
hvg.hu

A fideszes polgármester szerint ajándék a szombathelyi stadion, mert jól viselkedtek. De hiába a modern komplexum, víz az nem volt a B-közép mosdóiban.

Először idézzük fel, mit mondott Puskás Tivadar polgármester az avatás előtt. Szerinte a stadion ajándék, amit azért kapott a város, mert jól viselkedett. Karácsony közeledtével emlegette a Jézuskát is, minden gyerek tudja, csak az kap ajándékot, aki jól viselkedik.

Ezt követően álljon itt a Nyugat.hu híre, ami arról szól, hogy miközben a szombathelyi aranylábúak 3-0-ra nyertek a hétvégén a Vasas ellen, a B-közép szektorában helyet foglalók víz nélkül maradtak, a komplexum ezen szektorának vécéit nem lehetett öblíteni, a drukkerek kezet mosni sem tudtak. Az ottani büfébe is kannával vitték a vizet.

A lap megkérdezte Tóth Miklóst, a Haladás focicsapatát működtető kft. ügyvezetőjét, ő mondta el, mi történt. Vagyis azt, mi miért történt. Kiderült, ősszel, a meccs után víztelenítették és légtelenítették a rendszert, nehogy a hidegben bármi is elfagyjon. Pénteken próbálták a rendszert újra feltölteni, de a csövek annyira hidegek voltak, hogy a víz belefagyott, ezért nem volt a B-középben víz.

A csövet cserélni nem kell, amint melegebb lesz, víz is lesz. A Haladás Sportkomplexumot tavaly november 8-án adták át, 15,2 milliárd forintba került. A mostani víztelenség 700 embert érintett, a meccsen 2800-an voltak.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!