szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az amerikai Dave Salo a londoni olimpiára készítette fel a magyar úszót, és amikor esélyesként nem sikerült győznie, állítólag megalázó dolgot vágott a fejéhez.

Az Egyesült Államokban pszichológiát tanuló Hosszú Katinka 2009-ben kezdett együtt dolgozni Dave Salóval, aki azonban nem csak vele, hanem számos amerikai úszóval is foglalkozott egyszerre. A magyar sportoló úgy érezte, a tréner sem a 2011-es világbajnokságra, sem pedig a 2012-es londoni olimpiára nem készítette fel a legjobb tudása szerint, nem jutott elég ideje rá. Amikor pedig a játékok után Hosszú megbeszélte volna vele a történteket, Salo azt mondta neki, nem érti, mi a gondja, hiszen Budapesten akármikor nyithat egy szépségszalont.

Az edző most az M4 Sportnak adott interjút, amelyben szóba került ez a megjegyzése is.

"Nem hiszem, hogy ilyet mondtam volna. Nem rémlik, hogy bármikor is ilyet mondtam volna. Nem tudom, honnan jön ez a sztori. Annyit mondhatok, hogy mindaddig, amíg nem az amerikai válogatottnál volt dolgom, minden tőlem telhetőt megtettem, hogy ő sikeres legyen. Az utolsó négy hétben nem voltam ott, és ez valóban egy másfajta helyzet. Talán jobban teljesített volna, ha abban a négy hétben vele vagyok. Nem tudom. Nem tudom. De azt nem hiszem, hogy azt mondtam volna, hogy nyisson szépségszalont Budapesten. Talán azt mondtam, hogy vehet egy szépségszalont. De nem hiszem, hogy azt mondtam volna, hogy dolgozzon is ott, ennél sokkal jobban tisztelem Katinkát. Ha valamit így értett, akkor bocsánatot kérek" – magyarázta Salo a csatorna Sport7fő című műsorában.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
„Az elmúlt négy év felejthetetlen volt” – videóban búcsúzik Melania Trump

„Az elmúlt négy év felejthetetlen volt” – videóban búcsúzik Melania Trump

Kézilabda-vb: legyőzték a németeket, maximális pontszámmal jutottak tovább a magyarok

Kézilabda-vb: legyőzték a németeket, maximális pontszámmal jutottak tovább a magyarok

Mi köze az Apple-nek ahhoz, hogy leáll a kecskeméti Mercedes-gyár?

Mi köze az Apple-nek ahhoz, hogy leáll a kecskeméti Mercedes-gyár?