Krónika: három 1-0 a vébé 7. napján
percről percre

Krónika: három 1-0 a vébé 7. napján

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A vébé csoportmeccseinek második körében az A csoportból Uruguay már tovább is jutott. A B-ből Spanyolország nyert Irán ellenében. Portugália is győzött, hozta a kötelezőt, de semmi többet. A nap krónikája.

A szerdai felhozatal:

1
6 7 8 9 10 11 12
Sorrend megfordítása

Az oroszok már a mennyben vannak

Az orosz szurkolók a jelek szerint mindent megbocsátottak az utóbbi években nem túl dicsőséges szbornajának: az ünneplő szurkolók ellepték Moszkva, Szentpétervár és a többi nagyváros utcáit, miután az orosz válogatott 3:1-re legyőzte Egyiptomot, és ezzel gyakorlatilag bejutott a labdarúgó-világbajnokság kieséses szakaszába. A külföldi elemzők is azt írják, ha egy csapat nyolc gólt lő két meccsen, mindenképpen jól játszik.

Részletek itt >>>

Emlékezzünk

Arra, hogy talán a keddi orosz–egyiptomi meccs volt az első a vébén, amikor mindenki, a bírók is tudták, ki a házigazda. Ugyanis a nagy ajándékozások pillanatait láthattuk kedden a foci-vb-n: Kolumbia emberelőnyt és tizenegyest adott Japánnak, a lengyelek másfél gólt Szenegálnak, az argentin bíró pedig apró gesztusokat az oroszoknak.

Az első fordulóban a csapatok

Szaúd-Arábia 5-0-ra kapott ki az első körben a házigazda oroszoktól. Uruguay egy góllal győzte le Egyiptomot, Irán szintén 1-0-ra Marokkót, Portugália pedig 3-3-as döntetlent játszott Spanyolországgal.

1
6 7 8 9 10 11 12
Hozzászólások