szerző:
hvg.hu

Zlatan Ibrahimovic, a svédek legendás labdarúgója fogadást ajánlott David Beckhamnek, az angol válogatott korábbi sztárjának a szombat délutáni svéd-angol világbajnoki negyeddöntő előtt.

Focinyár 2018
Van-e ennél nagyobb sportesemény a világon? Egyesek szerint az olimpia az, mások állítják, a labdarúgó világbajnokság a csúcs. Most, közvetlenül a döntő után, annak hatása alatt, utóbbiakkal értünk egyet. Ezen az oldalon felidézheti a pillanatokat, amelyek ezt igazolják.
Friss cikkek a témában

Ibrahimovic azt írta, hogy ha az angolok győznek, akkor a világ bármely pontján meghívja Beckhamet egy vacsorára. Ellenkező esetben az angol sztárnak kell megvennie bármit, amit a svéd választ az IKEA-ból.

Beckham elfogadta a kihívást. Svéd siker esetén személyesen viszi el Ibrahimovicot egy IKEA-üzletbe, és megveszi neki, amit csak akar Los Angeles-i otthonába, viszont ha az angol csapat győz, úgy a csatárnak el kell mennie a Wembley-be egy angol válogatott mérkőzésre, azt angol válogatott mezben kell megnéznie, miközben a félidőben fish and chipset eszik.

A két legenda a PSG-ben játszott együtt egy rövid ideig, és közös bennük, hogy mindketten szerepeltek a Manchester Unitedben, a Milanban és az LA Galaxyban is.

Ibrahimovic és Beckham fogadása

Kinek kell teljesítenie a másik kívánságát?

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!