szerző:
hvg.hu

Minden nagy meccsre készülő focicsapat rémálma valósult meg a svédek szállásán: tűzriadó ébredtek szamarai hoteljükben.

Focinyár 2018
Van-e ennél nagyobb sportesemény a világon? Egyesek szerint az olimpia az, mások állítják, a labdarúgó világbajnokság a csúcs. Most, közvetlenül a döntő után, annak hatása alatt, utóbbiakkal értünk egyet. Ezen az oldalon felidézheti a pillanatokat, amelyek ezt igazolják.
Friss cikkek a témában

Szerencséjükre nem az éjszaka közepén kellett kivonulniuk az épületből: reggel fél 9 körül szólalt meg a vészcsengő, valószínűleg azért, mert egy vendég fittyet hányt a szabályokra, és cigarettára gyújtott az ötcsillagos szálloda egyik szobájában. De az is előfordulhat, hogy valaki véletlenül rátenyerelt a riasztóra.

A szemtanúk beszámolói szerint a svédek meglehetősen dühösnek látszottak, amiért belerondítottak a napirendjükbe. Néhányuk még meglehetősen álmosnak tűnt a váratlan ébresztő után.

Az angol csapatnak nem volt ilyen problémája, az ő éjszakájuk egy néhány kilométerrel arrébb fekvő hoteljükben nyugodtan telt.

A hír hallatán az angol válogatott drukkerei húzni kezdték a svédeket a Twitteren, egyikük szerint egyenesen lovagi cím járna annak, aki így vagy úgy működésbe hozta a vészjelzőt.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!