szerző:
hvg.hu

Az angol és a horvát szurkolók gyorsan elintéznek egy hét extra szabadságot, a talpon maradt négy csapat próbálja a leghamarabb kipihenni magát, a világ pedig emészti a negyeddöntőket. Itt idézheti fel a szünnap híreit.

Focinyár 2018
Van-e ennél nagyobb sportesemény a világon? Egyesek szerint az olimpia az, mások állítják, a labdarúgó világbajnokság a csúcs. Most, közvetlenül a döntő után, annak hatása alatt, utóbbiakkal értünk egyet. Ezen az oldalon felidézheti a pillanatokat, amelyek ezt igazolják.
Friss cikkek a témában
1 2 3 4 5 6
Sorrend megfordítása

Kulcsemberek hiányozhatnak mindkét oldalon

Az angol-horvát mérkőzés a szerdai napon kerül megrendezésre, de egyelőre 2 alapember játéka is kérdéses. Az angoloknál Jordan Henderson, míg a horvátoknál Sime Vrsjalko bajlódik térdsérüléssel.

270 millió Coutinhoért?

Spanyol lapértesülések szerint a PSG 270 millió eurós ajánlatot tett a Barcelonának a brazil középpályásért. Korábban honfitársa, Neymar 222 millióért igazolt a párizsi csapathoz. Lehet követi őt Coutinho?

A gyerekek edzenek, az edzőjük pedig csak annyit mond, "Neymar".

Így telnek a franciák napjai

Utojára edzenek a belgák

Holnap 20 órakor a franciákkal találkoznak az elődöntőben.

Ronaldo már nyaral

Görögországon piheni ki a szezon fáradalmait a portugál sztár, ahol családjával nyaral. Barátnője posztolta ezt a fotót:

Cavaniék is megérkeztek Uruguayba

Ezen a napon

2 éve napra pontosan ekkor nyerte meg Olaszország a németországi világbajnokságot Franciaország ellen. Talán még ennél is híresebb pillanat volt, amikor Zinadine Zidane mellkason fejelte Marco Materazzit. Mint később kiderült, a nővérét szidalmazta a franciának Materazzi.

A dél-amerikai csapatok ma ugyanannyi meccset nyertek, mint szerda óta bármelyik napon

Az angol és a horvát szurkolók pulzusa lassan visszamegy kétszámjegyűre, ha eszükbe jut a negyeddöntő, a franciák és a belgák pedig elkezdenek egymásra figyelni. Ennyi volt a mai nap a vb-n, holnap délelőtt folytatjuk.

Bergman-filmmel vidítanák fel a svédeket

"Mint tudják, Svédország világbajnoki kalandja véget ért. Úgyhogy Bergman filmjeihez fordulunk, hogy felviduljunk" - jelent meg az angolok elleni vereség másnapján a svéd állami Twitter-oldalon.
1 2 3 4 5 6

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!