szerző:
hvg.hu

Azzal fenyegették Vidát, hogy eltiltják a vb hátralévő két meccséről, de végül nem büntették meg.

Focinyár 2018
Van-e ennél nagyobb sportesemény a világon? Egyesek szerint az olimpia az, mások állítják, a labdarúgó világbajnokság a csúcs. Most, közvetlenül a döntő után, annak hatása alatt, utóbbiakkal értünk egyet. Ezen az oldalon felidézheti a pillanatokat, amelyek ezt igazolják.
Friss cikkek a témában

A vb egyik legnagyobb butaságát csinálta meg Domagoj Vida: hamar rájött ő is, hogy a saját csapatát hozhatja hatalmas hátrányba azzal, hogy Ukrajnát éltette, miután kiejtették Oroszországot.

A FIFA szerint tilos a politikai megnyilvánulás a pályán (különösen, ha a világ egyik legkorruptabb szervezete a világ egyik legkorruptabb országában rendez vb-t, és épp egy ellenséget éltet valaki). Már meg is vizsgálták, hogy milyen büntetés járhat ezért, de a kétmeccses eltiltás sem volt kizárt. De szerencséje volt a játékosnak, aki az egészen ciki "vicc volt" magyarázkodással próbálkozott: megúszta büntetés nélkül, csak egy figyelmeztetést kapott.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!