szerző:
hvg.hu

A vesztes döntő után azért eljött az a pillanat, amikor már mosolyogni is tudtak a horvát sztárok.

Focinyár 2018
Van-e ennél nagyobb sportesemény a világon? Egyesek szerint az olimpia az, mások állítják, a labdarúgó világbajnokság a csúcs. Most, közvetlenül a döntő után, annak hatása alatt, utóbbiakkal értünk egyet. Ezen az oldalon felidézheti a pillanatokat, amelyek ezt igazolják.
Friss cikkek a témában

Hatalmasat küzdve 4-2-re kapott ki a horvát labdarúgó-válogatott az oroszországi világbajnokság döntőjében a franciáktól. Bár ez a horvát csapat eddigi legjobb vb-eredménye – 1998-ban a harmadik helyig jutottak –, a játékosok nagyon csalódottak voltak a lefújás után. Luka Modric, bár kiérdemelte a torna legjobb játékosa címet, el sem mosolyodott, amikor a legjobb fiatal focistának választott Kylian Mbappé társaságában elkészítették róla a kötelező fotókat.

©

Az este folyamán azonban csak eljött a pillanat, amikor a Real Madrid sztárjának sikerült felengednie. Bizonyíték erre ez a fotó:

A két horvát támadó egymással cserélt mezt az öltözőben, és szívhez szóló üzenetet váltott egymással.

"Luka testvérem, hatalmas megtiszteltetés volt veled eltölteni ezt az időt" – írta Rakitic az elmúlt hónapot felidézve.

Modric így válaszolt: "Ivan testvérem, szívemből mondom, büszke vagyok arra, hogy e csodálatos pillanatokat megoszthattam veled a pályán."

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
hvg.hu Sport

A vb-döntők tíz legemlékezetesebb pillanata

Miért veszített az Aranycsapat 1954-ben? Bent volt-e az angolok harmadik gólja az 1966-os fináléban? Melyik volt minden idők legjobb brazil válogatottja? Hogyan lett Zinedine Zidane nyolc év alatt hősből bűnbak? Mindezt felidézzük a vb-döntőre hangolódva.

Németh András Sport

Mindenki büszke a horvátokra és a történelmi VB-ezüstre

Nincs olyan horvát, aki ne lenne büszke a futballválogatott világbajnoki második helyére, Zágráb és a többi horvát város terein százezrek nézték a meccset és ünnepelték a csapatot, annak ellenére, hogy nem sikerült legyőzni a franciákat. Az ünneplésbe politika is szorult, figyelmeztették a politikusokat, ne próbálják meg a maguk fényezésére felhasználni a sikert.

"Megvesztek ott az elvtársak"? 1,3 milliárd dolláros bírság veszélyes vakcina miatt Kínában

"Megvesztek ott az elvtársak"? 1,3 milliárd dolláros bírság veszélyes vakcina miatt Kínában

Elfogyott a pénz a brit rakétaautó mögül

Elfogyott a pénz a brit rakétaautó mögül

Több mint félmillióan tüntettek Londonban a Brexit ellen

Több mint félmillióan tüntettek Londonban a Brexit ellen

Kiadatási egyezményt kötött Magyarország Thaifölddel

Kiadatási egyezményt kötött Magyarország Thaifölddel

1 GB-os a RAM, 8 GB a tárhely, mégis 300 ezret kérnek ezért az óráért

1 GB-os a RAM, 8 GB a tárhely, mégis 300 ezret kérnek ezért az óráért

Ön is letakarja a laptopja kameráját? Lehet, hogy le kellene a telefonjáét is?

Ön is letakarja a laptopja kameráját? Lehet, hogy le kellene a telefonjáét is?