szerző:
hvg.hu

Mino Raiola ritkán tweetel, de amikor igen, akkor az megrengeti a focivilágot. Mint most is.

A világbajnok francia középpályás csak szenved a Manchester Unitedben, elvágyódik, célállomása a Barcelona lehet, amely pont középpályást keres.

Mino Raiola játékosügynök a Twitteren azt írta, az egykori manchesteri focistának, Paul Scholesnak sportigazgatónak kellene állnia és meggyőznie Ed Woodward alelnököt a klubnál, hogy adja el Pogbát. „Álmatlan éjszakákat okozna új klubot találni” – tette hozzá, vélhetően pikírten.

Raiola azért példálózott Scholes nevével, mert a korábbi focista kritizálta Pogbát a legutóbbi, Brighton elleni vereség után, láthatatlannak nevezte a franciát, aki vezérként semmit nem tett hozzá a MU játékához. „Scholes nem ismeri fel a vezéreket, akkor sem, ha épp Winston Churchill előtt állna” – írta egy másik bejegyzésében az ügynök.

(Mundo Deportivo)

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!