szerző:
hvg.hu

Különleges videót ígérnek, este teszik közzé.

Ahogy korábban megírtuk, a Mészáros Lőrinc üzlettársának, Szíjj Lászlónak az érdekeltségébe tartozó veszprémi kézilabdacsapat a Mészáros Lőrinc többségi tulajdonában lévő cég sportruházatára, azaz 2Rule-ra vált.

Egyelőre nem teljesen, mert a klubnak a szezon végéig szerződése van a dán Hummellel a meccsruházat biztosítására. A formaruhát ugyanakkor mostantól a 2Rule szállítja a csapatnak, a játékosok és a klub vezetői a hivatalos rendezvényeken és külföldi utazásokkor azt fogják viselni.

A klub péntek este közzétesz majd egy videót, amelyben bemutatja a meccsszerelést és a formaruhát is.

A csapat szombaton felkészülési mérkőzést játszik a szlovén Celjével, a meccset Mészáros Lőrinc televíziója, az Echo Tv közvetíti.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!