szerző:
MTI

Varga Józseffel közös megegyezéssel bontott szerződést a székesfehérvári klub, és már be is jelentették az érkezését a Puskás Akadémiánál.

A 30 éves, 34-szeres válogatott Varga két év után távozik a csapattól, amellyel bajnoki ezüstérmes (2017), majd aranyérmes (2018) lett.

Az ősszel az Európa-liga csoportkörében is érdekelt Vidi közlése szerint 57 a középpályás tétmérkőzésen lépett pályára az első csapatban.

Varga – akit a Vidi már nem nevezett az EL-be – szabadon igazolhatóként tárgyalhatott az érdeklődő klubokkal, és már meg is találta a helyét: a felcsúti Puskás Akadémia játékosa lesz.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!