szerző:
hvg.hu

A világbajnokság idején elterjedt dalt most egy egész stadionnyi ember énekelte egyszerre a Chelsea francia középpályásának.

Az idei világbajnokok, a francia válogatott játékosai a csapat Argentína elleni nyolcaddöntős meccse után költöttek át egy dalt N’Golo Kanté dicséretére, miután a középpályás nagyszerűen vette le a pályáról Lionel Messit. A franciák 4-3-ra megnyerték a meccset, az argentinok legnagyobb sztárjának nem sikerült betalálnia.

Játékostársai Joe Dassin egyik számának, a Les Champs-Élysées-nek a refrénjét változtatták meg, és rengetegszer elénekelték Kanténak, aki általában szélesen mosolyogva, de nagyon szerényen fogadta a gesztust.

De nemcsak ilyenkor volt szerény Kanté: játékostársa, Steven N’Zonzi a világbajnoki eredményhirdetés után elmondta, ő nyomta a kezébe a trófeát, mert a Chelsea focistája nem merte elkérni a vadul ünneplő többiektől.

A franciák vasárnap 2-1-re megverték Hollandiát a Nemzetek Ligájában – abban a sorozatban, ahol az új magyar szövetségi kapitány, Marco Rossi bemutatkozása rosszul sikerült –, a párizsi Stade de France-ba kilátogató nézők pedig a helyükön maradtak a lefújás után, hogy megünnepeljék a júliusban megszerzett világbajnoki címet. Eközben újra előkerült a Kanté-dal, amit először csak a játékosok énekeltek el, aztán az egész stadion rázendített.

A dal így hangzik magyarul: "Ó, N’Golo Kanté, ó, N’Golo Kanté,kicsike, kedves, megállította Leo Messit, de mind tudjuk, hogy csaló (mármint kártyában)."

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gifeket, videókat.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
Idén is ellátogat Magyarországra Vlagyimir Putyin

Idén is ellátogat Magyarországra Vlagyimir Putyin

Összeütközött két orosz Szu–34-es vadászbombázó

Összeütközött két orosz Szu–34-es vadászbombázó

Nem fogadták el a cég ajánlatát, sztrájkba lépnek a győri Audi dolgozói

Nem fogadták el a cég ajánlatát, sztrájkba lépnek a győri Audi dolgozói

Keanu Reeves megint halomra öli az embereket

Keanu Reeves megint halomra öli az embereket

Hadházy: Szóról szóra megegyező pályázatokkal nyertek uniós pénzt

Hadházy: Szóról szóra megegyező pályázatokkal nyertek uniós pénzt

Orbán kicsit előreszaladt: már most megváltoztatta Macedónia nevét

Orbán kicsit előreszaladt: már most megváltoztatta Macedónia nevét