szerző:
hvg.hu/MTI

400 méter gyorson és 200 méter pillangón is elsőként csapott a célba.

Két arany- és egy bronzérmet is nyert az úszók idei világkupa-sorozatának második állomásán Hosszú Katinka. Az úszó a dohai viadalon 400 méter gyorson és 200 méter pillangón is elsőként csapott a célba, utóbbi számban Jakabos Zsuzsanna második lett. Ebben a futamban mindössze négyen álltak rajtkőre.

Hosszú 50 méter háton harmadikként végzett. A férfiaknál Verrasztó Dávid állhatott dobogóra, a 30 éves versenyző 200 méter háton nyert bronzérmet.

Az idei vk-sorozat negyedik állomása a budapesti Duna Aréna lesz október 4. és 6. között.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!