szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Az Acer legújabb Android Ice Cream Sandwich-alapú tablet számítógépe, az ICONIA TAB A510 Olympic Games Edition az...

Az Acer legújabb Android Ice Cream Sandwich-alapú tablet számítógépe, az ICONIA TAB A510 Olympic Games Edition az Acer és az Olimpiai Mozgalom partneri kapcsolatát hivatott szimbolizálni, hiszen egy olyan terméksorozat első darabja, melyet az Acer kifejezetten a Londoni Olimpiai Játékokra fejleszt.  Dizájnja egyesíti az Acer és az Olimpia logóit, valamint fekete és ezüst színekben kerül forgalomba. A valódi napi használat érdekében 15 órányi akkumulátor időre képes, azonban az extra energia nem jelent többlet terhet, mivel a párhuzamos akkumulátor illesztés jóvoltából a tablet vékony maradt.

Erős NVIDIA TEGRA 3 négymagos processzor felel az intelligens terhelés-elosztásért nagyobb erővel és kisebb fogyasztással. Jól kezeli a sokszoros többfeladatú működést, a HD videókat, a konzolszintű játékokat, és a gyors webböngészést, míg az ötödik, "társ" mag az olyan alacsony energia igényű feladatokért felel, mint a zenelejátszás és az aktív készenléti állapot.

A mobil munka alkalmazások között megtalálható az Acer Print, ami megkönnyíti a vezeték nélküli nyomtatást, és számos dokumentum formátumot, fényképet és weblapot is támogat. Az Acer Print a jelenlegi piacon megtalálható brand nyomtatók 87%-ával kompatibilis. A Polaris Office-t a tablet-alapú munkavégzésre optimalizálták: praktikus fejlesztésekkel segít az MS Office dokumentumok menet közbeni szerkesztésében és olvasásában.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Deutsch Tamás cicaharcnak nevezete a jogállamiságról szóló EP-vitát

Deutsch Tamás cicaharcnak nevezete a jogállamiságról szóló EP-vitát

Megtelt a halottasház a szombathelyi kórházban, már külső telephelyre viszik az elhunytakat

Megtelt a halottasház a szombathelyi kórházban, már külső telephelyre viszik az elhunytakat

Szabálytalan közpénzfelhasználás miatt vizsgálat indult a volt japán kormányfő ellen

Szabálytalan közpénzfelhasználás miatt vizsgálat indult a volt japán kormányfő ellen