szerző:
techline.hu

A Symantec elérhetővé tette a Norton Internet Security és Norton Antivirus új, 2012-es változatát.

A Symantec elérhetővé tette a Norton Internet Security és Norton Antivirus új, 2012-es változatát. A 2012-es termékek legújabb funkciói az újonnan megjelenő fenyegetések ellen lépnek fel, és erős védelmet biztosítanak a felhasználók egyik legnagyobb aggodalmának enyhítésére: a személyes adatok online védelmének érdekében. Emellett a Norton erős kombinációját biztosítja a hírnéven, fájlon, viselkedésen és hálózaton alapuló védelemnek annak érdekében, hogy a legátfogóbb biztonsági megoldásokat nyújtsa.

A főbb biztonsági technológiák és használhatósági fejlesztések a következőek:
- Norton Identity Safe a felhőben: Ez a szolgáltatás biztonságban tartja a személyes és pénzügyi adatokat a kiberbűnözőktől, valamint megvédi a felhasználókat a hamis weboldalaktól. Új, letisztult felülettel, egyszerűsített bejelentkezési folyamattal és jelszótárolási képességekkel a felhőben megkönnyíti a hozzáférést bármely számítógépről, amelyen a Norton Internet Security 2012 van telepítve.

- Norton Management: Az új web-alapú funkció segítségével a felhasználók a világ bármely pontjáról kezelhetik a Norton termékeiket. Ez azt jelenti, hogy távolról hozzáadhatnak Norton terméket, hozzáférhetnek a biztonsági beállításokhoz és frissíthetik az előfizetésüket, ezzel egyszerűvé téve az eszközeik egészségi állapotának ellenőrzését. Ezenfelül akár rendbehozhatják a felmerülő problémákat anélkül, hogy személyesen jelen kellene lenniük.

- Norton Insight: A Norton hírnéven alapuló biztonsági technológiája felhasználja az anonim szoftver elfogadási mintákat, amivel a Symantec több millió felhasználója járul hozzá ahhoz, hogy a szolgáltatás automatikusan felismerje és blokkolja az addig ismeretlen rosszindulatú szoftvereket.

- Download Insight: Ez az alkalmazás ellenőrzi az összes letöltött fájl biztonsági állapotát még a telepítés előtt, és az újításoknak köszönhetően a felhasználók számára további információkat biztosít az alkalmazás várható stabilitásáról az adott környezetben, szintén a Symantec felhasználóinak stabilitási tapasztalatai alapján.

- SONAR: A továbbfejlesztett SONAR technológia nyomon követi a futó alkalmazásokat annak érdekében, hogy kiszúrja a gyanús viselkedést, illetve gyorsan felismerje és letiltsa a korábban ismeretlen fenyegetéseket.

- Norton User Experience: A korszerűsített központi felhasználói felületről, a Norton 2012 gyors hozzáférést biztosít a Norton Mobile Security Lite, Norton Cybercrime Index, Norton Online Family szolgáltatásokhoz, valamint a Norton Safe Web honlapértékelő szolgáltatáshoz.

Személyek és adataik védelme
A Norton számos új ajánlattal rendelkezik a Norton Everywhere kezdeményezésen belül is.
- Norton Tablet Security: A következő hónapokban elérhető új változatot speciálisan az androidos táblagépekre tervezték, hogy megvédje a készüléket, a privát és fontos adatokat arra az esetre, ha az eszköz elveszne, ellopnák, illetve vírusok vagy más fenyegetés érné.

- Norton Anti-Theft béta: Az ingyenes webes szolgáltatás  segítségével a felhasználók gyorsan és egyszerűen zárolhatják, megkereshetik és nagyobb eséllyel visszakaphatják személyi számítógépüket, laptopjukat, vagy androidos készüléküket – és ezzel együtt az értékes információkat – abban az esetben, ha valaha elveszne, vagy ellopnák. A Norton Anti-Theft béta legfontosabb funkciói közé tartozik a Sneak Peek, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy távolról aktiválják az elveszett, vagy ellopott eszköz webkameráját, ezzel felfedve a személyt, akinél a készülék megtalálható.

- Norton Online Family Android és iOS felhasználóknak: A béta verzió után ez az ingyenes mobil alkalmazás lehetővé teszi a Norton Online Family-t használó szülők számára, hogy nyomon követhesség a gyerekeik online tevékenységét, és beállítsák a gyerekek számára a “Házirendet” iPhone-on, iPad-en, iPod–on, vagy androidos készülékeken keresztül.

Ezek az új mobilvédelmi szolgáltatások kiegészítik a meglévő Norton Mobile Security Lite  és a teljes funkcionalitással bíró Norton Mobile Security termékeket.

A Norton Internet Security 2012 és AntiVirus 2012 már elérhető a magyar piacon.
A Norton Internet Security egy éves díja 1 számítógépre aktuális középárfolyamon számolva 13.200 Ft (47,99 euró), három számítógépre pedig 18.700 Ft. A Norton Antivirus egy éves díja 1 számítógépre 9.900 Ft (67,99 euró), három számítógép esetén pedig 14.300 Ft (51,99 euró), szintén középárfolyamon számolva. A Norton új termékeihez kapcsolódó mobilbiztonsági megoldások, illetve az Android marketen elérhető mobil alkalmazások hazánkban jelenleg még nem kerültek forgalmazásra.

Állj mellénk!

Tegyünk közösen azért, hogy a propaganda mellett továbbra is megjelenjenek a tények! Ha neked is fontos a minőségi újságírás, kérjük, hogy támogasd a munkánkat.
Saras eső érkezik Magyarországra

Saras eső érkezik Magyarországra

Autós cégek is beszálltak az adományozásba a Notre-Dame javára

Autós cégek is beszálltak az adományozásba a Notre-Dame javára

Ezért babonázza meg a vörös rúzs a férfiakat

Ezért babonázza meg a vörös rúzs a férfiakat

Akár kupak is készülhet a használt pelenkákból

Akár kupak is készülhet a használt pelenkákból

Baj-e, ha irigyeljük mások sikerét?

Baj-e, ha irigyeljük mások sikerét?

Profikat megszégyenítően szelfiztek a gorillák a vadőrökkel

Profikat megszégyenítően szelfiztek a gorillák a vadőrökkel