szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az Apple mindig jól értesült rajongói weboldalain arról szólnak a hírek, hogy a cég alighanem felhagy az iPod Shuffle gyártásával, de legalább is egy új termékkel váltja fel.

iPod Shuffle. Lekeverik
A beszámolók szerint szinte már lehetetlen iPod Suffle-t vásárolni a nagy amerikai áruházláncokban és ezek webes lerakataiban, illetve az ismert webáruházakban, beleértve az Apple inetrnetes kereskedését. Az Apple webboltja december közepe óta jelzi, hogy kifogytak a készletei az AppleInsider.com weboldal jelzése szerint. A webzin gyors kutatása szerint 12 webáruházból 7-ben már nem lehet kapni a terméket, s nem is tudják, hogy mikor töltik fel újra a készletet. Ezzel szemben az iPod Nano még a legnagyobb karácsonyi roham idején is zavartalanul megvásárolható volt.

Sokan az Apple piaci mozgásait figyelő elemzők és szakírók szerint úgy vélik, hogy a hiány a termék megszüntetésének előszelét jelentheti. Hasonló folyamat játszódott le, amikor Steve Jobs bemutatta tavaly szeptemberben a Nano-t, s kisvártatva kivonták a forgalomból az iPod Minit. A Shuffle halálhíréről szóló bejelentést a bennfentesek a januári MacWorld konferenciára várják.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
hvg.hu Média

Fotók iPodosítva

Az Apple zenelejátszójának nem csupán formája és funkciói, de sikeres marketingkampánya is követőkre talált.

hvg.hu Tech

Tíz dollár jár a Microsoftnak minden iPod után?

Megtörténhet, hogy az Apple-nek minden eladott zenelejátszó után fizetnie kell a redmondi óriásnak, amely birtokolja az iPodban használt technológia egyik részének szabadalmait.

hvg.hu Tech

Adattolvajok fegyverévé válhat az iPod

Az Apple népszerű zenelejátszója és a hozzá hasonló digitális médialejátszók hatalmas tárolókapacitása miatt jelenthetnek biztonsági kockázatot.

A balkáni magyar befolyásszerzésről érdeklődik az EP

A balkáni magyar befolyásszerzésről érdeklődik az EP

Ha számot tesz a jelszavába, ne a végére tegye és ne egyest

Ha számot tesz a jelszavába, ne a végére tegye és ne egyest

Magyar kutatók utaznak Oroszországba vakcinákat vizsgálni

Magyar kutatók utaznak Oroszországba vakcinákat vizsgálni