szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A Joosthoz képest kevésbé látványos, vagy mondjuk inkább úgy...

A Joosthoz képest kevésbé látványos, vagy mondjuk inkább úgy, túl csicsás felületével a PCShowBuzz első ránézésre gyatra shareware programra emlékeztet. De ha használni kezdjük, megbocsátjuk neki a gagyi külsőt.

Néhány kattintással máris nézhetjük kedvenc tévécsatornáink online változatát. Választék pedig van bőven, magyarok adások is. Igaz, elsősorban azok járnak jól, akik külföldi adásokra vágynak, hiszen abból félelmetes a választék, több mint ezer csatorna áll rendelkezésre. Ha ez kevés lenne, nézhetünk még mozielőzeteseket is, vagy játszhatunk az aprócska Flash játékokkal.
A csatornák kiválasztása egyszerű, rendszerezhetjük őket ország vagy témakör szerint, de keresési lehetőségünk is van, és természetesen a kedvenceket könyvjelzőként is elraktározhatjuk.

Sőt, még időzítési lehetőség is van benne, ami elvileg nemcsak adott időben történő lejátszást enged, hanem felvételt is, viszont mi ez utóbbi funkciót a próbaverzióban nem láttuk, talán a teljesben valóban ott van.

Igen, a teljesben. Mert a PCShowBuzz sajnos nem ingyenes program. A próbaverzióban minden csatornába belenézhetünk, 2 percre. De ha kifizetjük a 30 dolláros árat, akkor persze ez a korlátozás a semmibe vész, és kedvünkre tévézhetünk, online.
A PCShowBuzz szinte minden Windows verzión elfut, beleértve a Vistát vagy éppen a Windows 98-at is. Ám ez sem biztos, hogy megmenti a „pusztulástól”, hiszen a Joost és a Miro kemény ellenfelek, ráadásul ingyen és több platformon. Próbálkozni persze lehet...


VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Lancet: Nem halálosabb a koronavírus brit mutánsa, csak sokkal fertőzőbb

Lancet: Nem halálosabb a koronavírus brit mutánsa, csak sokkal fertőzőbb

Már 15 kilót fogyott Navalnij, ezért kényszerétkeztetést vezetnének be a börtönben

Már 15 kilót fogyott Navalnij, ezért kényszerétkeztetést vezetnének be a börtönben

Merkely: 5 millió embert kell beoltani, hogy a járvány ne térjen vissza szeptemberben

Merkely: 5 millió embert kell beoltani, hogy a járvány ne térjen vissza szeptemberben