szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Egy internetes adatbázisból azonban könnyű szerrel hozzájuthatunk a belépéshez...

Egy internetes adatbázisból azonban könnyű szerrel hozzájuthatunk a belépéshez szükséges felhasználónevekhez és jelszavakhoz.

A legnagyobb szájtok közül ilyen például a The New York Times, a The Washington Post de az iMDB és a Youtube is több szolgáltatást nyújt a regisztrált látogatóknak. A regisztráció általában ingyenes, de abban biztosak lehetünk, hogy ettől kezdve újabb hírlevelekkel fog nőni e-mailjeink száma. 

Az adatbázist bárki gazdagíthatja felhasználónév - jelszó párokkal

Aki nem szeretné minden fontos oldalon regisztráltatni magát, felhasználónevet és jelszót megadni, ezekre mindig emlékezni, és újabb hírleveleket kapni, nézzen körül a Bugmenot oldalon. Itt egy óriási adatbázisban összegyűjtötték a legnépszerűbb weboldalakhoz tartozó, úgynevezett szabad felhasználású felhasználóneveket és jelszavakat. Csak meg kell adni a keresőmezőben, melyik oldalra szeretnénk belépni, s azonnal megjelenik néhány odatartozó user name/password páros. Azt is láthatjuk, hogy ezeket milyen arányban tudták sikerrel alkalmazni a korábbi látogatók. Néhány próbálkozás után biztosan találunk olyat a listában, amelyik működik. 

Fontos azonban hangsúlyozni, hogy ezek nem olyan adatok, amelyekkel fizetős vagy személyes tartalmakhoz lehet jutni, csupán olyan szolgáltatásokat érhetünk el velük, amelyek ingyenes regisztrációhoz kötöttek.


VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Ezt a luxus Kiát még az emblémája sem árulja el

Ezt a luxus Kiát még az emblémája sem árulja el

Duma Aktuál: 2020 legbénább bűnözői a police.hu-ról

Duma Aktuál: 2020 legbénább bűnözői a police.hu-ról

128 lakót fertőzött meg a koronavírus brit mutációja egy belga idősotthonban

128 lakót fertőzött meg a koronavírus brit mutációja egy belga idősotthonban