szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Az iTunes az egyik legnépszerűbb zenelejátszó és rendszerező program, ami Windows...

Az iTunes az egyik legnépszerűbb zenelejátszó és rendszerező program, ami Windows és Macinthos operációs rendszerrel működő gépeken egyaránt elérhető. Zenei gyűjteményünk egyszerű kezelése mellett ezzel a programmal lehet az iPod lejátszókra dalokat, képeket, videókat tölteni. És ezzel a szoftverrel lehet elérni az iTunes Store-t, ahonnan 1 dollár körüli áron lehet megvásárolni csaknem minden létező zeneszámot, de tévésorozatok és mozifilmek is kaphatók itt. 


Sajnos azonban nem minden országból lehet ezt megtenni, így például a Magyarországról sem. Persze lehet, hogy nem sokan vásárolnának, azonban a hetente változó ingyenes dalokat, filmeket biztosan mindenki szívesen letöltené, vagy igénybe venné a szintén ingyenes CD-borító letöltési lehetőséget.  A következő lépéseket követve létrehozhatunk egy iTunes accountot, s ha ezzel bejelentkezünk, elérhetjük az ingyenes szolgáltatásokat, állományokat.  

1. Először látogassuk meg a http://www.blueman.com/itunes oldalt. Írjunk be egy tetszőleges e-mail címet (a későbbiekben ezt semmire sem fogjuk használni, így akár egy nem létező cím is lehet), tegyünk pipát az “I agree...” négyzetbe, majd kattintsunk a „Generate my code!” gombra.     

Nem létező email címet is megadhatunk

2. A megjelenő ablakból másoljuk ki az ott látható kódot.  

3. Indítsuk el az iTunes-t és kattintsunk az iTunes Store pontra.  

4. Ennek betöltődése után keressük meg a jobb oldali Quick links listában a Redeem pontot, és kattintsunk rá.  

5. Írjuk be a korábban kimásolt kódot, majd kattintsunk a Redeem gombra. Egy figyelmeztetés jelenik meg, hogy a beírt kód már nem érvényes. Ezt hagyjuk figyelmen kívül, és kattintsunk a Home gombra, amit az iTunes ablak tetején egy kis házikó jelöl.  

6. Válasszuk a Create New Account menüpontot, és írjuk be a szükséges adatokat. A rendszer ki fogja írni, hogy az országunkban nincs iTunes store, válasszunk a felsorolásból. (US és Japan választással biztosan működik a módszer.) Az adatok között most érdemes létező e-mail címet megadni, mert később erre fogunk értesítést kapni az iTunes újdonságairól. A lakcímnek nincs jelentősége, csak a korábban választott országban létező cím legyen. (Például az Apple központjáé:-)  

7. A fizetési módnál jelöljük be a „None”-t.  8. Ezzel elkészült a működő iTunes előfizetésünk, amellyel letölthetjük az ingyenes zeneszámokat, videókat, és használhatjuk az automatikus albumborító letöltést is.   

9. Ha vásárolni is szeretnénk, akkor a fizetési módnál olyan hitelkártyát vagy PayPal accountot kell megadni, ami ahhoz az országhoz tartozik, amelyikben a kiválasztott iTunes store található.      

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
techline.hu Tech

MP3 playlist a Youtube-on!

Ha valaki a világ legnagyobb zengyűjteményére kiváncsi, elég ha becsukott...