szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Ez a hétvége legyen kicsit a játékoké: Henryke tankjai után én is egy...

Ez a hétvége legyen kicsit a játékoké: Henryke tankjai után én is egy kis lövöldözésre invitálom önöket, csak más nézőpontból.
A Sauerbraten, bár messze van a Quake legújabb részének kidolgozottságától, azért a kora ellenére is nagyon szépnek mondható (igaz, frissítik is rendesen), s mivel egy- és többjátékos módban is játszható, a stílus rajongói nem fognak unatkozni vele. Az egyjátékos mód azért nem olyan ütős, mint a multiplayer, tehát elsősorban azoknak ajánlott, akik szeretnek online lövöldözni egymásra.

Gyakorlás

A játék indítása után azonnal egy üres demó pályán találjuk magunkat. Itt gyakorolhatunk kedvünkre. Ha meguntuk, nyomjuk meg az Esc gombot, és válasszunk a menüben a single player vagy a multiplayer módok közül. Ennyi, nem több, és már indulhat is az „önfeledt” gyilkolászás.

Online csetepaté

Hát az tény, ez nem egy népművelő játék és nem is mai darab (2004-ben indult útjára, és a legutóbbi frissítése idén augusztusban jelent meg). De aki egy kis ingyenes 3D szórakozásra vágyik, biztosan el lesz vele egy-két órát (bár a cikk megjelenésének napján akár hóembert építeni is mehetünk lassan :)).

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Brüsszelben válságtanácskozást tartottak az AstraZeneca miatt

Brüsszelben válságtanácskozást tartottak az AstraZeneca miatt

Halálra gázolt a vonat egy nőt Dorognál

Halálra gázolt a vonat egy nőt Dorognál

Nyárra éledhet újra a szállodaipar, ha idejében feloldják a korlátozásokat

Nyárra éledhet újra a szállodaipar, ha idejében feloldják a korlátozásokat