szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Az új iChat és Photo Booth ugyanis immár videós hátteret is képes...

Az új iChat és Photo Booth ugyanis immár videós hátteret is képes mögénk varázsolni, illetve valós időben is tudja effektezni a webkamerával rögzített képet. Így aztán beszélgetés közben különböző látványelemekkel dobhatjuk fel a hangulatot. vagy akár azt is megtehetjük, hogy az unalmas, szobai háttér helyett egyenesen Párizsba repítjük magunkat, vagy egy hullámvasúton ülve csevegünk. A valódi háttér helyett bármit vetíthetünk magunk mögé (ehhez persze nem árt, ha jól megvilágított helyiségben vagyunk és kellően homogén a hátterünk, hogy a program képes legyen „kiszűrni” minket eredeti környezetünkből).
Ha azonban ez megvan, nagyon látványosan video-chatelhetünk.

Most pedig további effektekkel növelhetjük a készletet.
Csak töltsük le a More iChat Effects 1.0.1 névre hallgató, 24 effektből álló gyűjteményt, és a telepítést követően már használatba is vehetjük a frissen szerzett látványelemeket.
A gyűjteményt nem csak az iChatben, hanem a Photo Booth programban is használhatjuk. A hóeséstől a Csillagok háborúja hologramjáig mindent találunk benne. Ráadásul a Photo Booth már képes videók rögzítésére, és természetesen a vetített háttérrel illetve az effektekkel együtt is megteszi ezt.


VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A szentjánosbogár százmillió éves ősét fedezték fel egy mianmari borostyánban

A szentjánosbogár százmillió éves ősét fedezték fel egy mianmari borostyánban

Weinstein áldozatai 17 millió dollárt kaphatnak

Weinstein áldozatai 17 millió dollárt kaphatnak

Doku360: Hogy mit jelent szeretni, azt a saját családomban tapasztaltam meg először

Doku360: Hogy mit jelent szeretni, azt a saját családomban tapasztaltam meg először