szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Az otthoni felhasználók és a lézernyomtatók egészen mostanáig nehezen...

Az otthoni felhasználók és a lézernyomtatók egészen mostanáig nehezen voltak összeilleszthetők. Alapvetően nem a nyomtatók szolgáltatásaival volt a baj, hanem azok méretével és a nyomtatás közbeni zajjal.
Az SCX-4500 megoldást kínál e problémákra, amellett, hogy nemcsak fekete-fehér lapok nyomtatására, hanem szkennelésre és másolásra is használható.
A piano black, azaz zongorafekete fényezést kapott nyomtató jól illeszkedik a Samsung szórakoztatóelektronika készülékei közé, s így a nappalik világába is. Érintőpaneles gombokkal kezelhető, a bekapcsolást és a funkciókat kijelző LED pedig kéken világít. A nyomtató azonban a Roadmapben létezik fehér színben is, ez Macintosh rendszerekhez párosítható.

A Samsung jól látja, hogy a felhasználókat a dizájnnal meg lehet fogni

Az SCX-4500 jelenleg a legkisebb multifunkciós lézernyomtató, a maga 332x393x165 mm-es méretével. A zajszintje 38 dB(A), ami azt jelenti, hogy nyomtatás közben nem hangtalan a masina, de jóval csendesebb vetélytársainál. 600x600 dpi felbontásban percenként 16 oldalt nyomtathatunk ki – ez átlagosnak mondható –, ám ennél érdekesebb, hogy az első oldal elkészítésére is csupán 16 másodpercet kell várnunk. A SOHO kategóriában egyébként jellemzően 2-3 oldalas, tehát rövid dokumentumokat nyomtatnak a felhasználók, így ez utóbb adat a fontosabb.
Az SCX-4500 egyik hátránya a sérülékeny fényezés, a másik pedig a prémiumkategóriás dizájnból eredő prémiumkategóriás árcédula is: az SCX-4500 ajánlott végfelhasználói ára 72 900 forint.


VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
techline.hu Tech

Kötetelenül a Microsofttal

Újabb hardvert kaptunk a Microsofttól, a Bluetooth-os Wireless Entertainment Desktop 8000...

Portugál kormányfő: Aki megsérti a jogállamiságot és az alapvető európai értékeket, nem lehet az EU tagja

Portugál kormányfő: Aki megsérti a jogállamiságot és az alapvető európai értékeket, nem lehet az EU tagja

Equilor: Várnak kockázatok Amerikára Biden alatt

Equilor: Várnak kockázatok Amerikára Biden alatt

Eltiltotta a tanítástól örökre a bíróság a szexuális zaklatással vádolt tanárt

Eltiltotta a tanítástól örökre a bíróság a szexuális zaklatással vádolt tanárt