szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Az Adobe a Photoshop CS3 után a Soundbooth CS3, és a Premiere Pro CS3 frissítésével...

Az Adobe a Photoshop CS3 után a Soundbooth CS3, és a Premiere Pro CS3 frissítésével is elkészül. Ha Leopard alatt dolgozunk e programokkal, feltétlenül töltsük le az új verziókat az Adobe Updater szoftverrel. Tapasztalataink szerint a frissítés nagyon jót tesz az Adobe szoftvereinek.
Új verzióval jelentkezett a Skype is. Nem csak hibajavításokat, hanem néhány újdonságot is találunk a most letölthető 2.7-es bétában.
A FileMaker készítői szintén kijöttek a népszerű FileMaker 9 adatbázis-kezelő rendszer Leopardhoz illesztett frissítésével. A cég egyébként nemrég jelentkezett egy kifejezetten Leopardra, otthoni felhasználóknak készült remek adatbázis-kezelővel, a Bentóval. Erről bővebben is olvashatnak nálunk.
Még egy fontos programhoz jelent meg hivatalos frissítés, amely valószínűleg sok, (Intel alapú) Mac-re átálló egykori Windows felhasználó számára fontos, ez pedig a Parallels, amelynek segítségével más operációs rendszert (Linux vagy Windows XP, Vista stb.) futtathatunk OS X alatt, virtuális gépben. Emellett a Parallelsből immár olyan változatot is vásárolhatunk, amelyben megkapjuk a Kaspersky Internet Security 7.0-t, az Acronis True Images 11 Home-ot és az Acronis Disk Director Suite szoftvereket is. Így még egyszerűbb és biztonságosabb a virtuális Windowsok konfigurálásra üzemeltetése.


VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Három kerékpárosból egy menet közben is telefonozik

Három kerékpárosból egy menet közben is telefonozik

Vakolatlan nyaraló, minimalista családi ház és színes buszpályaudvar - mától szavazhat az év legjobb hazai épületeire

Vakolatlan nyaraló, minimalista családi ház és színes buszpályaudvar - mától szavazhat az év legjobb hazai épületeire

Újabb építkezés indul Budapest belvárosában, eltűnik a Fontana-ház

Újabb építkezés indul Budapest belvárosában, eltűnik a Fontana-ház