szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Ilyenkor szinte minden online szerepjátékban ünnepi díszbe öltöztetik a...

Ilyenkor szinte minden online szerepjátékban ünnepi díszbe öltöztetik a városokat, különböző karácsonyi küldetéseket lehet teljesíteni, vásárolhatunk az alkalomhoz illő ruhákat, hógolyózhatunk, vagy éppen építhetünk hóembert. Attól függően, melyik játéknak vagyunk „rajongói”. A World of Warcraftban Ironforge-ba látogatva találkozhatunk a Mikulással és persze különböző küldetéseket is felvehetünk, a Second Life-ban pedig hóember építéssel üthetjük el az időt.
De ilyenkor átváltozhatunk bolondos manóvá, megülhetünk rénszarvast és néhány napra talán még a virtuális ellenségek is békében táncolnak együtt a havas tájakon.
Mert az emberek már csak ilyenek, a valódi ünnepeket szeretik átültetni és persze megünnepelni virtuális életükben is. És persze ott is sokszor ajándékokra költjük a pénzt, mert adni öröm... virtuálisan is.

Az alábbiakban néhány videón bemutatjuk a különböző virtuális világokban miként ünneplik a karácsonyt.

World of warcraftGuild Wars


Second Life


SWG


VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Robottal ütjük a nyomukat: hogyan is jártak az ősemberek?

Robottal ütjük a nyomukat: hogyan is jártak az ősemberek?

Kifejezetten kutyáknak írtak karácsonyi dalt

Kifejezetten kutyáknak írtak karácsonyi dalt

Polt Péter szerint a valódi korrupció „nem mindig korrelál a percepciós érzetekkel”

Polt Péter szerint a valódi korrupció „nem mindig korrelál a percepciós érzetekkel”