szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A Jumpcut oldalon webes felületről végezhetjük a feltöltést, de elektronikus levél...

A Jumpcut oldalon webes felületről végezhetjük a feltöltést, de elektronikus levél mellékleteként is küldhetjük a fájlt. Ez különösen akkor lehet hasznos, ha például mobiltelefonnal készítettük a fotót vagy a videót, és azt azonnal közzé szeretnénk tenni. Arra is van lehetőség, hogy a Flickr és a Facebook  közösségi oldalakról vegyünk át anyagokat.

Számos képi hatást és feliratszerkesztőt is tartalmaz a Jumpcut

Ezekből azután a szerkesztővel lehet látványos klipeket készíteni. A filmeket megvághatjuk, megváltoztathatjuk az egyes jelenetek sorrendjét, és különböző áttűnésekkel, hatásokkal tehetjük még izgalmasabbá a felvételeinket.
Fényképeket is használhatunk a videó kiegészítésére, és a hangsávot is részben vagy teljes egészében lecserélhetjük a feltöltött zeneszámok valamelyikére. Természetesen feliratokat is elhelyezhetünk a klip tetszőleges részén.
Érdekes lehetőség, hogy interneten talált videókat is beilleszthetünk saját művünkbe. A jól sikerült alkotást közzétehetjük a Jumpcut oldalán, de – mint említettük – elküldhetjük elektronikus levélben vagy feltehetjük egy weboldalra. A rendszerből közvetlenül lehet a kész alkotásokat a MySpace!, Facebook, Blogger, TypePad, WordPress, Digg és del.icio.us oldalaira elküldeni.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Bahrein is engedélyezte a BioNTech/Pfizer oltóanyagát, de kérdés, hogyan fogják tárolni

Bahrein is engedélyezte a BioNTech/Pfizer oltóanyagát, de kérdés, hogyan fogják tárolni

A hideg miatt több mobilkórházban is elromlott a fűtőberendezés Romániában

A hideg miatt több mobilkórházban is elromlott a fűtőberendezés Romániában

Krekó Péter: A szexbotrány erős szimbólum, ezért nem úszta meg Szájer

Krekó Péter: A szexbotrány erős szimbólum, ezért nem úszta meg Szájer