szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Két olyan program is napvilágot látott már, amelyek megoldják, hogy...

Két olyan program is napvilágot látott már, amelyek megoldják, hogy alkalmazásváltáskor az XP-n is 3D-ben csodálhassuk meg a megnyitott ablakokat. Az egyik ilyen program a ShockAero 3D, amit rendkívül sokan használnak és viszonylag komolyabb múltra tekint vissza. A koreai készítésű freeware azonban nem elég szép, és bizony erősen lassítja a gépet is, és működés közben sem olyan elképesztően fürge. Innen tölthetjük le: http://update.docs.kr/entry/Download-Shock-Aero3D-en

Shock: a hátulütők a használat közben jönnek elő

A Winflip egy jobban megírt program, össze-vissza 1 megát kér a rendszermemóriából, szépen működik és gyorsan, sőt több opcióval is rendelkezik, állíthatjuk az élsimítást, a minőséget, és még sok mást is. A legötletesebb benne, hogy egérmozdulattal is irányíthatjuk, egy kört kell rajzolni a kurzorral, és már indul is. Az is jól jöhet, hogy a lapokat A, B, C, D, E fülecskékkel látja el, és amelyik lapot meg szeretnénk nyitni, az a hozzátartozó billentyű lenyomásával el is indul. Akkor lettek volna azonban igazán okosak, ha egymásmelletti billentyűket raknak ki, például QWERT, de ez már csak a hab lenne a tortán.

Winflip: nekünk jobban tetszik, és gyorsabb is, mint a Shock

Ingyen van, kicsi, installálni sem kell, rendszererőforrásokat sem fogyaszt, biztos, hogy van valami hátulütője! Hát van is! Mi azt tapasztaltuk, hogy rettenetesen lelassítja az ablakok tálcára helyezését, és visszaállítását. Elvileg ez nem kéne, hogy gond legyen, mert a program kiváltja a Windows ezen funkcióját, de azért egyik pillanatról a másikra erről nem lehet leszokni, és akkor elég bosszantó. Igaz, hogy a program fórumán nem panaszkodtak ilyesmiről, lehet, hogy ez csak a mi gépünkön jelentkezik. A winflip kiterjedt fórummal is rendelkezik, ahol feltehetjük a kérdéseinket, és láthatóan folyamatosan dolgoznak a problémák megoldásán.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
techline.hu Tech

Vista tálca az XP-n!

Ezzel a módszerrel könnyedén kiválaszthatjuk azt a programot, amelyikre...

Az idősszervezet nem idősávot kér a kormánytól, hanem két másik dolgot

Az idősszervezet nem idősávot kér a kormánytól, hanem két másik dolgot

A vakcinahírek a járvány előtti szintre emelték a Wizz Air részvények árfolyamát

A vakcinahírek a járvány előtti szintre emelték a Wizz Air részvények árfolyamát

Elindult a pedagógusok tesztelése, már találtak fertőzötteket

Elindult a pedagógusok tesztelése, már találtak fertőzötteket