szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Azt talán mondanunk sem kell, hogy ezt a haszontalan, de nagyon látványos...

Azt talán mondanunk sem kell, hogy ezt a haszontalan, de nagyon látványos kiegészítőt a Firefox böngészőhöz lehet letölteni. A Tab Effects nevű kiegészítőt a https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/4258 oldalon találjuk. Telepítés után újra kell indítani a Firefoxot, de ezen kívül más dolgunk nincs. A 3D kocka automatikusan megjelenik, ha egy új fület nyitunk a böngészőben, vagy amikor a fülek között váltunk. 

Ennek a kockának minden oldalán egy Techline cikk olvasható

Ez utóbbit a Ctrl+Tab billentyűk megnyomásával tudjuk megtenni. Ilyenkor mindig egyet fordul a kocka jobbról balra, és az oldalán a következő fülön található weboldal képe jelenik meg. Ha ellenkező irányban szeretnénk végezni a forgatást, akkor a Ctrl+Shift+Tab kombinációt kell megnyomni. A kiegészítő használatához legalább DirectX 8-ra van szükség.
    

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!