szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Persze ezzel a profiknak nem nagyon mondtunk újat, mindenkinek megvannak a maga féltve őrzött...

Persze ezzel a profiknak nem nagyon mondtunk újat, mindenkinek megvannak a maga féltve őrzött, saját készítésű ecsetei. Ám nem mindenki akar bíbelődni ilyenekkel, pusztán azért, hogy a saját szórakoztatására látványos képeket hozzon létre, mondjuk a Photoshopban.
Aki különleges ecsetekre vágyik, az több mint 100 ilyet talál a www.psbrushes.net oldalon. Vannak közöttük ingyenesek, és vannak olyanok, amelyek csak személyes használatra szolgálnak (vagy amelyek használatához engedélyt kell kérnünk a készítőtől). Egy valami azonban biztos, egy nagyon jól összeválogatott, profi munkákat felsorakoztató gyűjteményről van szó (közvetlen letöltési lehetőséggel és persze linkekkel az ecsetek készítőinek honlapjára).

Akár profik vagyunk, akár hobbiból ténykedünk a Photoshopban, ez a gyűjtemény mindenképpen hasznos lesz számunkra.
Egyben szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy azoknak a diákoknak (és tanároknak), akik legális Photoshoppal szeretnék elsajátítani e program használatát, a Student Shrinkwrap program keretein belül most 70-90%-os kedvezménnyel kínálja a szoftver.hu az Adobe csomagokat.

Ecsetek használatával pillanatok alatt készíthetünk modern képeket

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Orbán: A bölcsődék nyitva maradnak még, a virágboltok csak keddtől zárnak

Orbán: A bölcsődék nyitva maradnak még, a virágboltok csak keddtől zárnak

Eltűnik a Váci utca ikonikus épülete

Eltűnik a Váci utca ikonikus épülete

A magyaroknak nagyon tetszik az elektromos autó, csak nem tudják kifizetni

A magyaroknak nagyon tetszik az elektromos autó, csak nem tudják kifizetni