szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Takarítsunk meg időt OS X alatt!Olykor nem elég, ha egy gép vagy egy rendszer gyors.

Takarítsunk meg időt OS X alatt!
Olykor nem elég, ha egy gép vagy egy rendszer gyors. Ha valóban haladni akarunk a munkával, azért tennünk kell is kell valamit. Ezúttal az OS X-szel ismerkedők számára gyűjtöttünk össze néhány jó tanácsot.
Tovább a cikkhez

Készítsünk minőségi játékot, programozói tudás nélkül!
Milyen jó is lenne meglepni a csemetét egy apuci által készített játékkal. De hát az apukák nem minden esetben képzett programozók. Ám ez nem akadály!
Tovább a cikkhez

Digitális életmód: szoftverek, amelyek önnél sem hiányozhatnak
A számítógép segítségével nem csak munkánkat végezhetjük el, és nem csak játszani tudunk vele. A hétköznapokat is egyszerűbbé, szórakoztatóbbá tehetjük a segítségével.
Tovább a cikkhez

Letölthető Photoshop szótár, ingyen
A Photoshop kétségtelenül a legnépszerűbb fotó- és képszerkesztő szoftver. Honosításának terén azonban eléggé nagy a káosz… Szerencsére van kiút!
Tovább a cikkhez

Több száz minőségi, ingyenes online játék
Az internet tele van ingyenes, online játékokkal, ám rengeteg közülük elég silány minőséget képvisel. A bemutatásra kerülő oldalon azonban szerencsére a minőség is fontos szempont.
Tovább a cikkhez

World of Porncraft - híres játékok pornó-feldolgozásai
Mi köze a számítógépes játékfiguráknak a szexhez? Vajon szoktak-e szeretkezni a tündék vagy a Jedi lovagok? Mit művel Lara Croft a hálószobában? Kiderítjük! 18 éven felüli olvasóinknak!
Tovább a cikkhez

Töltsön le akár 25 Mbites sebességgel
Az internetnek vannak régi, de kevéssé ismert oldalai. Ilyen például a Usenet, ami egy új hozzáférési felülettel mindenkinek könnyen és gyorsan elérhetővé tesz több mint 300 Tbájnyi adatot.
Tovább a cikkhez

Gyorsabban és hatékonyabban a Vistával!
Bár a Vista korántsem tökéletes, azért ha valaki használja és a gépén gond nélkül fut a rendszer, akkor nincs más hátra, mint belerázódni az újdonságaiba és a legtöbbet kihozni belőle.
Tovább a cikkhez

Ejtse ámulatba ismerőseit a fotóival!
Egy érdekes weboldalnak köszönhetően olyan módon alakíthatjuk át fényképeinket, ami bizonyosan ámulatba ejti az ismerőseinket. Ráadásul mindez nagyon egyszerű!
Tovább a cikkhez

Vezetékes hívások percenként 10 fillérért
Végre a Skype szemében is európai országnak látszunk. Hazánk is megtalálható ugyanis abban a listában, amelynek országainak vezetékes telefonjait fillérekért hívhatjuk.
Tovább a cikkhez

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Az euróhoz képest gyengébb, a dollárhoz képest erősebb lett a forint

Az euróhoz képest gyengébb, a dollárhoz képest erősebb lett a forint

Pert indíthat az Európai Bizottság az AstraZeneca ellen

Pert indíthat az Európai Bizottság az AstraZeneca ellen

Az autós szimulátorozás lesz az egyik versenyszám a virtuális olimpián

Az autós szimulátorozás lesz az egyik versenyszám a virtuális olimpián