szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A YouTube, a Veoh, a Dailymotion és még számos népszerű videomegosztó...

A YouTube, a Veoh, a Dailymotion és még számos népszerű videomegosztó oldalán kereshetünk egy felületen, ha letöltjük az Ashampoo ingyenes szoftverét, a ClipFindert. A programban nagyon egyszerűen kereshetünk (külön portálonként vagy akár egyszerre az összesen), s a megtalált filmeket rögtön le is játszhatjuk. Kategóriákra osztható lejátszási listákat állíthatunk össze, eltárolhatjuk kedvenc filmjeink linkjeit, és akár le is tölthetjük a videókat FLV (Flash videó) formátumba.

Keresés egyszerre több gyűjtemény

Ez utóbbi talán az egyetlen hátránya is a programnak, mivel a letöltött FLV fájlokat nem tudja átkonvertálni más formátumra. Így vagy letöltünk hozzá egy ingyenes lejátszót (például VLC media player), vagy szerzünk egy programot, amely átkonvertálja a letöltött filmeket nekünk tetsző videoformátumba.
Találunk bővített keresési lehetőséget is, ahol a kulcsszavak mellett egyéb információk megadásával szűkíthetjük a találatok számát. Ezt portálonként használhatjuk, összesített keresésnél nem működik.

Lejátszás és letöltés, közvetlenül a programból

A program felülete jól átlátható, bár kicsit talán túlcsicsázott (kétféle skin közül választhatunk).
Az Ashampoo hagyományainak megfelelően, a program magyarul is tud!
A ClipFinder korlátozások nélküli használatához ingyenes online regisztrációra van szükség, amelyet elvégezhetünk a telepítéskor.


VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!