szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Ehhez nincsen szükségünk másra, csak egy ingyenes programra: a Windows Sidebar Stylerre.

Ehhez nincsen szükségünk másra, csak egy ingyenes programra: a Windows Sidebar Stylerre. Ennek a segítségével néhány kattintással valóban egyedi külsőt kölcsönözhetünk az Oldalsávnak.
A program használata igazán nem nehéz. Telepítés után az Asztalon megjelenő ikonnal tudjuk elindítani, és máris választhatunk a mellékelt alaptémákból (előtte az Oldalsávot is újra kell indítani: kattintsunk a Tálcán lévő Windows oldalsáv ikon Kilépés menüpontjára, majd indítsuk el az Oldalsávot újra a Start menüből).

Néhány stílus a letölthető variációk közül

A programban a Toggle View gombbal előnézetet is látunk a megváltozott Oldalsávról, de alapnézetben minden egyes elemet (háttér, gombok stb.) külön megtekinthetünk, sőt, akár le is cserélhetünk, így saját témát is készíthetünk, ha éppen ahhoz van kedvünk. Aki nem akar foglalkozni saját képek készítésével, az talál több remek letölthető témát is ezen az oldalon.

Akár saját témát is létrehozhatunk

Ezeket a letöltés után csak ki kell csomagolni, majd duplán kell kattintani rájuk a telepítéshez. Persze használhatjuk a program Load a Windows Sidebar Style gombját is erre a célra.

A program 32 és 64 bites változatban is letölthető:
32 bites verzió
64 bites verzió

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
techline.hu Tech

Vista Sidebar XP-re

A Thoosje Sidebarral kapcsolatban fontos megjegyezni, hogy nem azonos a Vista hasonló elnevezésű...

Ököllel ütöttek meg két fiút egy bevásárlóközpontban

Ököllel ütöttek meg két fiút egy bevásárlóközpontban

Több mint egy évre börtönbe küldték Joshua Wongot

Több mint egy évre börtönbe küldték Joshua Wongot

Hét koronavírusos lakó halt meg a nagykanizsai idősotthonban

Hét koronavírusos lakó halt meg a nagykanizsai idősotthonban