szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Kiváló ingyenes szoftver segít abban, hogy átlátszóvá...

Kiváló ingyenes szoftver segít abban, hogy átlátszóvá varázsoljuk az XP Tálcáját. Úgy tűnik, a készítők inkább a programozásra, mint sem a névadásra fordították fantáziájukat, az alkalmazás neve ugyanis: Transparent Taskbar. A programmal nem lesz sok gondunk, csupán telepítenünk kell, majd beállítani az átlátszóság mértékét, és utána el is feledkezhetünk róla, a hatáshoz nem kell, hogy bármi is fusson a memóriában, legalábbis  mi nem találtunk ilyesmire utaló jelet.

Ennyi az egész

Ha elindítjuk a programot, egy kis csúszkával lőhetjük be az effektet, utána pedig ha bejelöljük a Restore on Startup opciót, és kikapcsoljuk az Always on Topot, akár ki is léphetünk belőle, a szoftver innentől kezdve a háttérben végzi a dolgát. Egy kis ráncfelvarrásért igazán nem sok ennyi befektetés.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Venezuela új lapot nyitna Bidennel

Venezuela új lapot nyitna Bidennel

Szakértők szerint hamarosan bekövetkezik az első halálos kibertámadás

Szakértők szerint hamarosan bekövetkezik az első halálos kibertámadás

Bűnügyi felügyelet alatt marad Bige László

Bűnügyi felügyelet alatt marad Bige László