szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Az új tárolóeszközt két méretben – 1,8 és 2,5 inches kivitelben...

Az új tárolóeszközt két méretben – 1,8 és 2,5 inches kivitelben – fogják gyártani. A Samsung ezenkívül egy 64 GB-os modell gyártását is megkezdte ebben a hónapban.
Az SSD-k három legnagyobb előnye a merevlemezekkel szemben a nagyobb robusztusság, a gyorsabb bootolás és a kisebb áramfogyasztás. Az új meghajtó mindössze 0,2 wattot fogyaszt standby módban és 0,5 wattot aktív módban. Írási sebessége 70 MB/s, olvasási sebessége 90 MB/s. Élettartama 20-szorosa egy szokványos notebook-merevlemezének.
A Samsung az év végén kezdi meg a 256 GB-os SSD gyártását, bízva abban, hogy 2010-re a mostanihoz képest 800 százalékkal növelni tudja az eladásait.

(forrás: InformationWeek)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Benyújtja a lemondását az olasz miniszterelnök

Benyújtja a lemondását az olasz miniszterelnök

MNB: Nem érhet senkit hátrány, ha a moratóriumot választja

MNB: Nem érhet senkit hátrány, ha a moratóriumot választja

Érdekes különbség: más népek máshogy érzik a keserűt

Érdekes különbség: más népek máshogy érzik a keserűt