szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A Gold Certified Partner minősítés a Microsoft technológiákkal kapcsolatos legmagasabb...

A Gold Certified Partner minősítés a Microsoft technológiákkal kapcsolatos legmagasabb szintű kompetenciával rendelkező technológiai partnereknek járó megtiszteltetés. Korábban már egymástól függetlenül három Canon nemzeti értékesítési iroda (Németország, Finnország és Olaszország) is megszerezte a Gold Certified Partner minősítést, miközben további öt leányvállalat (Franciaország, Spanyolország, Egyesült Királyság, Ausztria, Portugália) is rendelkezik Certified Partner minősítéssel. Ez alkalommal a Canon Europe, a Canon Belgium, a Canon Norway, valamint a Canon Denmark egyszerre érték el a kitüntető Microsoft Gold Certified Partner státuszt.

„A Canon által kínált eszközöknek, szoftvereknek és professzionális szolgáltatások piacvezető megoldásainak köszönhetően a vállalatok hatékonyabbá tehetik irodai működésüket. A Microsofttal kialakított szorosabb munkakapcsolat fontos szerepet játszik abban, hogy a Canon továbbra is hosszú távon biztosítsa a vezető képalkotó megoldásokat üzleti ügyfeleinek” – mondta Gary Horsfall, a Canon Europe európai megoldásokkal foglalkozó csoportjának vezetője a kitüntetés kapcsán.

A Canon Europe célja, hogy még szorosabbra fűzze az együttműködést a Microsofttal. Ennek jegyében a Canon Finland 2007-ben sikeresen integrálta üzleti ajánlatába az egyéni igényekhez igazított, valamint professzionális szolgáltatásokkal támogatott Microsoft Office Sharepoint Server rendszert. A sikerrel tesztelt programot a tervek szerint a közeljövőben a Canon összes európai piacán bevezetik.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Csalásra is képes volt, csak hogy vakcinához jusson egy kanadai mogul

Csalásra is képes volt, csak hogy vakcinához jusson egy kanadai mogul

Érdemes lehet kivárni a teherbe eséssel a koronavírus-oltást

Érdemes lehet kivárni a teherbe eséssel a koronavírus-oltást

Retró, kagylós mobiltelefon lehet a Galaxy Buds Próból

Retró, kagylós mobiltelefon lehet a Galaxy Buds Próból