szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

És amit a bevezetőben említettünk még nem is minden: minél több...

És amit a bevezetőben említettünk még nem is minden: minél több beállítási lehetőséget használunk ki ugyanis, annál jobban fog hasonlítani az archívumunk egy igazi telepítőre.
A varázsló elindításához használjuk a Start menü Futtatás pontját, s a Megnyitás mezőbe írjuk be, hogy iexpress, majd üssük le az Entert.

iExpress - egy elrejtett segédeszköz XP alatt

Az első ablakban létrehozhatunk egy új fájlösszeállítást (SED), illetve megnyithatunk egy már meglévőt. Ne változassunk semmit, menjünk tovább! Mivel egy olyan fájlt akarunk létrehozni, amely .exe kiterjesztésű, és a kicsomagoláson kívül semmi más dolga nincs, ezért válasszuk az „Extract files only” opciót. A Package title alatt beállíthatunk egy címet, amelyet majd az ablak címsorában fogunk látni. (Pl.: Techline – Szuper titkos fájlok) A „Confirmation Prompt” ablakban beállíthatunk egy kérdést, ha igennel felelünk erre, akkor lehet folytatni a kicsomagolást. (Például: Biztos ki akarod tömöríteni a titkos fájlokat?)

Testre szabott címsor és ellenőrző kérdés

A következő ablakban egy licenc fájl megadására van lehetőség!

A licenc feltételek elfogadása ablak

Lépjünk tovább. Elérkeztünk oda, ahol meg kell adnunk a tömörítésre szánt fájlokat. A következő lépésben, a „Show window” ablakban hagyjuk meg az alapértelmezett beállítást. Ezután írjunk be igény szerint egy búcsúzó üzenetet, valamint a következő ablakban adjuk meg az elérési útvonalat és fájlnevet, ahova menteni kívánjuk az archívumot.

Így néz ki egy búcsúzó üzenet

Ha tovább lépünk, lehetőségünk nyílik az összeállítást lementeni, hogy később ne kelljen megint az összes beállítást elvégezni egy kis módosításhoz. Készen is vagyunk, de a biztonság kedvéért azért próbáljuk ki a létrehozott fájlt!

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
techline.hu Tech

Vista címsor XP-re

Sajnos az XP SP3 nem tette elérhetővé a régebbi rendszer számára az új...

Ahhoz, hogy minden magyart beoltsanak Pfizer-vakcinával, 38 tonna szárazjég kellene

Ahhoz, hogy minden magyart beoltsanak Pfizer-vakcinával, 38 tonna szárazjég kellene

Olyan többséggel választották újra a portugál elnököt, hogy második forduló sem kell

Olyan többséggel választották újra a portugál elnököt, hogy második forduló sem kell

Kicsit hibrid, nagyon sportkupé: teszten a BMW M440i

Kicsit hibrid, nagyon sportkupé: teszten a BMW M440i