szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A Filmszemle.hu internetes portál az egyik legrégebbi hazai mozifilmes weboldal.

A Filmszemle.hu internetes portál az egyik legrégebbi hazai mozifilmes weboldal. Az aktuális premiereken és filmes híreken kívül már havi tévéműsorral is jelentkezik, ráadásul egyszerre több kommunikációs csatornán. A magyar szinkronnal vagy felirattal ellátott filmajánlókat, werkfilmeket és sztárpletykákat tartalmazó műsor már az ország számos tévéhálózatán elérhető, de a világ minden tájáról meg lehet nézni az interneten keresztül. A műsor több formátumban, akár teljes képernyős változatban is megtekinthető, és akár le is lehet tölteni a filmszemle.hu oldaláról. Természetesen az archívumból a korábbi műsorokat is el lehet érni. Ezzel párhuzamosan a legnépszerűbb hazai és külföldi videomegosztó site-okra is felkerülnek az adások. A legtöbb helyen a teljes félórás műsor elérhető, ahol viszont méret- vagy időkorlátozások vannak, ott az első tíz perc látható.  

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
OGYÉI-főigazgató: Itt nincs politika, szakmai munka folyik

OGYÉI-főigazgató: Itt nincs politika, szakmai munka folyik

Gulácsi nyáron csapatot válthat

Gulácsi nyáron csapatot válthat

Gulyás: Csak az a háziorvos kapja meg a teljes béremelést, aki szoros praxisközösséget vállal

Gulyás: Csak az a háziorvos kapja meg a teljes béremelést, aki szoros praxisközösséget vállal