szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Nézzük meg élesben a bevezetőben említett jelenséget.

Nézzük meg élesben a bevezetőben említett jelenséget. Alapértelmezés szerint a következő ablakot kell látnunk a leállítás gombra kattintva.

Készenlét, újraindítás és leállítás… de hol a hibernálás?

A hibernálást kicsit elrejtették, nyomjuk le a Shift gombot és máris előbújik!

A Shift gombbal előcsalogatható a hibernálás

Ez szép és jó, de nem kevesen vannak, akiknak fontosabb a hibernálás, mint a készenléti állapot. A Microsoft utólag ezekre a felhasználókra is gondolt , így egy javítás segítségével negyedik opcióként betehetjük a hibernálást a módok közé.
Töltsük le magyar vagy igény szerint angol változatban a javítást, telepítsük fel és indítsuk újra a gépet. Akinek fent van az SP3, annak nem kell letöltenie a javításokat. Ezután töltsük még le és alkalmazzuk ezt a reg fájlt, ami végrehajtja a szükséges módosításokat a rendszerleíró adatbázisban.

Megjelent a hibernálás, így már teljes a lista!

Most nézzük meg, bekerült-e a hibernálás a leállítási módok közé. Remélhetőleg igen!

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!