szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Mutattunk már megoldást a kedvenc mappák elérésére, így...

Mutattunk már megoldást a kedvenc mappák elérésére, így például az Intézőbe eszköztárként beépülő modulokat, és különböző Dock, illetve alkalmazásindító megoldásokat.
A Folder Guide azonban még ezeknél is egyszerűbbé és gyorsabbá teszi kedvenc könyvtáraink elérését.

Egy kattintásnyira minden fontos mappától

Telepítés után a program beépül a Windows helyi menüjébe, amelyet az egér jobb gombjával kattintva érhetünk el. Ebben foglal helyet ettől kezdve egy Folder Guide menüpont, amelyre kattintva, almenüként jelennek meg az általunk megadott mappák nevei. Elég egyetlen kattintás, és a kiválasztott mappa már meg is nyílt az Intézőben.

Bármikor felvehetünk újabb mappát a listába

Ráadásul nemcsak az Intézőben és az Asztalon működik mindez, hanem a Megnyitás és Mentés másként, illetve a Tallózás ablakokban is gyorsan megnyithatjuk kedvenc mappánkat.
Ha egy mappára kattintunk a jobb egérgombbal, a helyi menüben megjelenik az Add to Folder Guide menüpont is, így az adott mappát egyetlen mozdulattal felvehetjük a kedvencek közé.

A lista könnyen átszabható

A mappalista utólag is szerkeszthető, a Folder Guide menü Settings menüpontjára kattintva. Itt újabb mappákat vehetünk fel a listába, vagy törölhetjük belőle azokat, amelyekre már nincs szükségünk. A lista egyébként elmenthető backup fájlba, így bármikor visszaállíthatjuk azt, de arra is használható ez a megoldás, hogy a munkafolyamatoknak megfelelő listát töltsük be mindig a programba, így állandóan az éppen aktuális munkánkat tudjuk gyorsítani, a szükséges mappák „kézközelben” tartásával.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Rengeteg uniós pénzt költhet el a kormány, de ehhez érdemben kell egyeztetnie

Rengeteg uniós pénzt költhet el a kormány, de ehhez érdemben kell egyeztetnie

Tíz éve hirdette meg Matolcsy György, hogy az EU élére törünk

Tíz éve hirdette meg Matolcsy György, hogy az EU élére törünk

Maszk nélkül tüntettek Gődényék a Hősök terén

Maszk nélkül tüntettek Gődényék a Hősök terén