szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A 2008-as évben megjelent Samsung MP3 lejátszók (S2, S3) jellemzői: barátságos...

A 2008-as évben megjelent Samsung MP3 lejátszók (S2, S3) jellemzői: barátságos kezelő felület, a kellemes fényhatások, a színkavalkád, a kerekített végek és a vékony kialakítás. Az IFA-n bemutatásra kerülő új készülékek a sorozat előző darabjainak útján haladnak tovább, de még több funkciót és lehetőséget nyújtanak.

A Samsung MP3 üzletágának elnök helyettese, Choi Young-gyoo az új MP3 sorozat kapcsán számos új funkciót emelt ki, mint a filmek lejátszása, a kép- és szövegnézegető, vagy a beépített játékok. Ezek a funkciók mind követik a mobil világban is jelen lévő trendeket, amelyeket már a felhasználók már az MP3 lejátszóiktól is elvárnak.

„A Samsung arra törekedett az új MP3 lejátszók tervezésekor, hogy egy komplett szórakozási forrást biztosítson, amelyek más készülékkel, akár mobilokkal is összekapcsolható. A Samsung MP3 lejátszói egyszerűvé teszik a különféle tartalmak megosztását.” - emelte ki Choi Young-gyoo.

A most bemutatott készülékeket egyedi funkciókkal is felszerelték, mint az UCI (User Created Interface) és a DNSe. Új funkció a Web 2.0-ra is alkalmas EmoDio, amellyel az Internet használata mellett információkat és tartalmakat is meg lehet osztani az eszközökkel.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
techline.hu Tech

iPod Touch tippcsokor

Az iPod Touch sikere persze nem véletlen, ha valaki egyszer kipróbálja, menthetetlenül...

3 millió új galaxist találtak 300 óra alatt az ausztrál tudósok

3 millió új galaxist találtak 300 óra alatt az ausztrál tudósok

Intelligens kapcsolók nélkül nincs okosotthon

Intelligens kapcsolók nélkül nincs okosotthon

Egy péniszszobor eltűnése miatt nyomoz a német rendőrség

Egy péniszszobor eltűnése miatt nyomoz a német rendőrség