szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Bár rengeteg hasonló szoftver létezik a piacon, mégis elmondható, hogy a Desktops...

Bár rengeteg hasonló szoftver létezik a piacon, mégis elmondható, hogy a Desktops az egyik legkisebb és legegyszerűbb asztalkezelő, s talán pont e két tulajdonsága miatt lett az egyik leghasználhatóbb is.
A mindössze 116 KB méretű és 4 MB-os memóriahasználatú programról igazán nem mondható el, hogy nagy helyigényű lenne. Letöltés után telepítés nélkül futtatható.
Indítás után a tálca jobb részén találjuk az ikonját. Kattintsunk rá a jobb egérgombbal, majd válasszuk az Options menüpontot.

A beállítási lehetőségek

Igény szerint állíthatjuk be, hogy mely billentyűkombinációval szeretnénk váltogatni az ablakok között, valamint a „Run automatically at logon” opcióval a bejelentkezéshez automatizálhatjuk a program indulását. Az asztalok között egérrel is válthatunk, ehhez csupán kattintsunk rá a Desktops ikonjára, és válasszuk ki a nekünk megfelelő képernyőt.

Egérrel is válthatunk az asztalok között

Az szoftver ikonja mellesleg a kinézetével is informál minket arról, hogy éppen melyik asztal aktív a négyből. Mivel a Desktops egy igen friss alkalmazás, ezért nézzük el neki a hibákat, például azt, hogy nincs benne Kilépés gomb. Ha szeretnénk bezárni, nyomjuk le a Ctrl + Shift + Esc gombokat, és a folyamatok közül állítsuk le a Desktops.exe fájlt!


VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Szabálysértés lehet mobilozva átkelni a zebrán Romániában

Szabálysértés lehet mobilozva átkelni a zebrán Romániában

Lövöldözés volt a FedEx indianapolisi telepén, nyolcan meghaltak

Lövöldözés volt a FedEx indianapolisi telepén, nyolcan meghaltak

Újabb Hertha-játékos fertőződött meg

Újabb Hertha-játékos fertőződött meg