szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Az XP Hidden Application Interface segítségével nagyon egyszerűen és gyorsan...

Az XP Hidden Application Interface segítségével nagyon egyszerűen és gyorsan elérhetjük ezeket az alkalmazásokat. A használatához szükség van a Microsoft .NET Framework 2.0-ra is, de magát a programot elegendő kicsomagolni egy tetszőleges mappába, telepítenünk nem kell.

Egyszerű, de jól használható felület

Az XP Hidden Application Interface segítségével olyan alkalmazásokat érhetünk el egyetlen kattintással, mint például a Windows karakterszerkesztője, az önkicsomagoló fájlok készítésére használható IExpress Wizard, a Windows Media Player 5.1 és még számos hasonló rejtőzködő program, amelyeket mi is bemutattunk már korábban.

Mi minden rejtőzik a Windowsban?

Ezek között számos hasznos kis szoftver is található, amelyeket jól hasznosíthatunk a hétköznapokban, vagy éppen könnyen elérjük velük a különféle rendszerbeállításokat.
A program felülete áttekinthető, a használata teljesen egyértelmű, gyakorlatilag egy-egy kattintással elindíthatjuk bármelyik alkalmazást.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Hatalmas elismerés Párizsból egy magyar festménynek

Hatalmas elismerés Párizsból egy magyar festménynek

Mikor kell visszafizetni a lakásfelújítási támogatást?

Mikor kell visszafizetni a lakásfelújítási támogatást?

Elindult az online időpontfoglaló oldal, egyelőre csak Sinopharmra lehet jelentkezni

Elindult az online időpontfoglaló oldal, egyelőre csak Sinopharmra lehet jelentkezni