szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A Pazera Free Audio Extractor az FFmpeg-re épülő konvertáló program.

A Pazera Free Audio Extractor az FFmpeg-re épülő konvertáló program. A használata gyerekjáték, ráadásul ha több videónk is van, amelyekből a hangsávra tartunk igényt, egyetlen lépésben letudhatjuk a dolgot.
Egyszerűen dobjuk a videókat a programablak listájára, válasszuk ki az Audio Settings résznél a kívánt fájltípust (AAC, MP3, AC3, WMA, WAV, FLAC) és ha szükséges, akkor a minőségi opciókat is állítsuk be (vagy hagyhatjuk automatán is). Még egyszerűbb lehet, ha a Profile listából választunk egy előre definiált beállítást.

Csak néhány mozdulat...

Ha ez is megvan, csak kattintsunk a Convert gombra, és már készülnek is a hangfájlok.
A program szinte minden népszerű videotípussal elbánik és akad néhány hasznos, haladóknak szánt beállítási lehetősége is a konvertáláshoz (maximális időtartam, mérethatár, hangerő szabályozása, FFmpeg paraméterek megadása stb.).

...és indulhat a konvertálás.

A programnak külön telepítője nincs, csak be kell másolni egy tetszőleges mappába és már használhatjuk is.
Ha szeretnénk kinyerni néhány videoklipből vagy filmből a zenét/hangot, jó szolgálatot tehet.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!