szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Szeptember 28-án, az Angol titkosszolgálat (MI6 vagy SiS) hivatalosan is megerősítette, hogy...

Szeptember 28-án, az Angol titkosszolgálat (MI6 vagy SiS) hivatalosan is megerősítette, hogy valóban használnak webkettes eszközöket a leendő, ígéretes titkosügynök-jelöltek felkutatására és verbuválására.

A SiS (Secret Intelligence Service) szóvivője az angol The Sun című hetilapnak valamint a Cnet-nek nyilatkozva megemlítette: idén április óta „kampányolnak” a weben, és kiemelten koncentrálnak a Facebook-ra, lévén, hogy ez utóbbi „… nagyon jól használható szociális gyűjtőhelye az angol fiataloknak”. 

Természetesen saját weboldaukon is toborozzák az újoncokat, szóval nem kell megvárni amíg a Facebook-on keresztül ránk találnak, közvetlenül is jelentkezhetünk. 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
techline.hu Tech

A világ első hackere

Hackerekről hallva, a legtöbb embernek a filmek jutnak az eszébe (például a Komputerkémek vagy mondjuk a Kardhal), a...