szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A Kingston Technology forgalomba hozta a 32 Gbájt kapacitású DataTraveler 150  USB...

A Kingston Technology forgalomba hozta a 32 Gbájt kapacitású DataTraveler 150  USB flash-meghajtóját.  A felhasználók teljes zene-, fénykép- vagy videómappákat, esetleg nagy méretű üzleti dokumentumokat is kényelmesen magukkal vihetnek, illetve oszthatnak meg anélkül, hogy USB-meghajtót kellene cserélniük vagy más adathordozón kellene keresgélniük a hiányzó tartalmakat.  A DataTraveler korábbi típusaihoz  hasonló méretű tároló eszköz kompatibilis a Windows Vista, XP és Windows 2000, a Mac OS X 10.3 (vagy újabb), valamint a Linux 2.6 (vagy újabb) rendszerekkel. A használatához nincsen szükség semmilyen driverre vagy kiegészítő programra. 

Akár hatvan órányi mozifilm is elfér az új USB-kulcson

És hogy mire elég a 32 Gbájt kapacitás? Írásos dokumentumokból több hagyományos könyvtár anyaga elférne rajta, de a felhasználók többsége valószínűleg inkább multimédia fájlokat fog tárolni az eszközön. Ilyen esetben, ha például a szokásos  egy mozifilm - egy CD minőségű DivX tömörítést használjuk, akkor több mint 40 teljes mozifilmet vihetünk magunkkal ezen az USB-kulcson. Az adatok biztonságos tárolását a Kingston rendkívül alapos minőség ellenőrzése garantálja, ám akkor sincs nagy baj, ha ennek ellenére valami hiba történik, a cég ugyanis 5 év garanciát vállal rá.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Tóta W.: Aki kurvának áll

Tóta W.: Aki kurvának áll

Elindult a Holdra a kínai szonda

Elindult a Holdra a kínai szonda

Egyáltalán nem kellene már földgázba fektetnie az Európai Uniónak

Egyáltalán nem kellene már földgázba fektetnie az Európai Uniónak