szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A flashmo.

A flashmo.com oldalon több mint 150 teljes weboldalsablont találunk, amelyeket ingyen letölthetünk, átszerkeszthetünk és felhasználhatunk saját honlapunk készítéséhez. Ezek mind Flash alapú oldalak, így a szerkesztéshez természetesen a Flash-re is szükségünk lesz, de ha ez megvan, a letöltött sablonokból szinte pillanatok alatt összeüthetjük saját weboldalunkat.

Több mint 150 ingyenes sablon

Amellett, hogy ez anyagilag és időben is meglehetősen nagy megtakarítást jelent, azoknak is kitűnő lehetőség, akik most ismerkednek a Flash fortélyaival, hiszen a letöltött forrásokból rengeteg fogást elsajátíthatnak (ez egyébként minden programozási környezetre nézve jó tanács: forráskódok elemzésévél, átírásával rengeteget megtanulhatunk az adott nyelvről, eszközről). A többség Flash 9 formátumban található meg az oldalon, így a szerkesztéshez is ez, vagy a nemrég bejelentett újabb verzió javasolt.

Letöltés előtt megnézhetjük a mintát működés közben

Az oldalon az ingyenes template-ek mellett fizetőseket is találunk, így ha az ingyenes választék nem lenne kedvünkre való, de időt spórolni azért szeretnénk, még mindig választhatunk innen is.
Találunk még ugyanitt egy olcsó slideshow-készítőt is (Flash Slideshow Maker), amelynek a segítségével a képeinkből készíthetünk látványos, Flash-es bemutatót weboldalunkra. Ez a program sajnos csak Windows alatt működik (az ingyenes template-ket értelemszerűen Maces Flashben is használhatjuk), ráadásul 45 dollárt „kóstál”. Persze ha azt vesszük, hogy a használata gyakorlatilag nem több egyszerű fogd és dobd műveleteknél, a végeredmény pedig valóban professzionális (számtalan testre szabható sablon közül választhatunk itt is), akkor persze megéri az árát, és mivel van belőle letölthető próbaverzió, vásárlás előtt még tesztelhetjük is.

Egy letöltött ZIP fájl tartalma

A flashmo.com ilyen módon igazi kincsesbánya a Flash-sel ismerkedőknek, de a profik is találnak itt számtalan lehetőséget, hogy gyorsítsák és egyszerűsítsék a munkájukat.


VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Koronavírus: újabb nyolc elhunyt, 951 fertőzött

Koronavírus: újabb nyolc elhunyt, 951 fertőzött

Közel negyven koronavírusos van a szegedi börtönben

Közel negyven koronavírusos van a szegedi börtönben

Összeomlik a Microsoft böngészője az Apple gépén

Összeomlik a Microsoft böngészője az Apple gépén