szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A Pandora Recovery egyike a leghatékonyabb „fájlvisszaszerző” alkalmazásoknak.

A Pandora Recovery egyike a leghatékonyabb „fájlvisszaszerző” alkalmazásoknak. Két változata létezik: a telepíthető verziót – személyes használatra – ingyenesen letölthetjük és használhatjuk, míg a „fizetős” változat egy 512 MB-os USB memóriakulcson kaphat helyet, több más hasznos alkalmazás társaságában. A kétféle változat amúgy ugyanazt nyújtja, nincsen funkcióbeli korlátozás az ingyenesben sem. A telepítés nélkül futtatható változat előnye, hogy ha az elsődleges rendszerlemezről kellene visszaállítanunk a fájlokat, akkor egy újabb program telepítése (így a Pandoráé is) bizony rizikófaktor a visszaállítandó fájlok számára. Cikk a programról

Licenc: freeware

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!