szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A Stylet Click & Term (ClickGone) egyvalamire jó: bezárhatunk vele futó...

A Stylet Click & Term (ClickGone) egyvalamire jó: bezárhatunk vele futó alkalmazásokat, egyetlen kattintással. Ez mondjuk általában igaz a programok felső sarkában található X-es gombra is, ám ez a kis program a lefagyott alkalmazásokat is kilövi nekünk. Gyakorlatilag olyan ez, mint Linuxon a Kill vagy OS X-en Force Quit utasítások. A működése egyszerű: elindítjuk, ekkor a kurzor kis céltáblává változik (eh, hát némi csavar van a dologban a készítők részéről, mert ez nem is célkereszt, de legalább jól látható), mi a lefagyott, vagy csak egyszerűen bezárni kívánt program ablaka fölé visszük a kurzort, és a bal egérgombbal „lövünk”. Cikk a programról

Licenc: freeware

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!