szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Az xVideoServiceThief használata nagyon egyszerű: egy kattintás az Add video gombra, a megjelenő...

Az xVideoServiceThief használata nagyon egyszerű: egy kattintás az Add video gombra, a megjelenő ablakban pedig rögtön illeszthetjük is be a böngészőből kimásolt linket. Az Ok gomb megnyomása után pedig azonnal neki is lát a program a letöltésnek. Van egyébként Drag and Drop ablak is, arra csak rá kell dobálnunk a letöltendő videók linkjeit.
A More Options gombra kattintva végezhetjük el a beállításokat. Itt adhatjuk meg például, hogy milyen formátumra konvertálja a program a letöltött videókat (AVI, WMV, MPEG stb.). Akár a hangsávok lementésére is van lehetőségünk MP3 formátumba. Cikk a programról

Licenc: freeware

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!