szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Tervezze meg a lakását 3D-ben!

Tervezze meg a lakását 3D-ben!
Bevallom, szeretek „lakberendezni” a számítógépen. Persze a valóságban sosem építjük vagy rendezzük át annyiszor a lakást, ahányszor virtuálisan megtesszük, mégis, van ennek a dolognak valamiféle varázsa...
Tovább a cikkhez...

10 ok, hogy miért teszi tönkre az internet a televíziót
A világ összes médiaszakértője, tudora és megmondó embere egyetért abban, hogy tizenöt éven belül a televízió a mai formájában már nem létezhet.
Tovább a cikkhez...

Így videózhatja, mi történik a képernyőn
Szeretne oktatóvideókat készíteni egy szoftver használatáról? Vagy látványos videós prezentáción munkálkodik? Íme egy remek, ingyenes megoldás erre a célra!
Tovább a cikkhez...

Ingyenes videójátékok letölthető DVD-ről, telepítés nélkül!
Az alábbi DVD-k segítségével körülbelül úgy játszhatunk a PC-n, mintha egy konzol előtt ülnénk: telepítés nélkül, azonnal, kényelmes felületről indítva a játékokat.
Tovább a cikkhez...

Váltson modernebb Feladatkezelőre a Windowsban
A Windows Feladatkezelője (Task Manager) nem mondható túlzottan komplikáltnak. Pedig néha jól jönne, ha kicsit „beszédesebb” lenne a futó feladatokat és alkalmazásokat illetően.
Tovább a cikkhez...

Döbbenetes képeffektek egy mozdulattal a Windowson
Ha szeretnénk kicsit izgalmasabbá és meghökkentőbbé tenni a fotóinkat, nem kell feltétlenül Photoshopot ragadni. Íme egy ingyenes és könnyen használható megoldás.
Tovább a cikkhez...

Mentsük meg vírusos vagy összeomlott rendszerünket!
Összeomlott a rendszerünk? Netán vírusos lett? Nos, nem kell elkeseredni, hiszen be lehet vetni egy jól összeválogatott mentőcsomagot, amelynek a segítségével eltakaríthatjuk a vírusokat, lementhetjük fontos adatainkat és helyreállíthatjuk a rendszert.
Tovább a cikkhez...

A világ 10 legszebb számítógépe
Időről-időre felbukkannak a piacon olyan számítógépek, melyek nem (csak) a teljesítménnyel, ellenben csodás és lélegzetelállító külsejükkel ejtik rabul a vásárlók szívét.
Tovább a cikkhez...

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!